Gelişmeler 07 Ağu 2024

Niğde Fabrikamızdaki Yeni Yatırımlarımız ile Üretim Kapasitemizi Genişletiyoruz!

Işıl Tekstil olarak, Niğde Fabrikamızda gerçekleştirdiğimiz ilave yatırımlarımızla üretim kapasitemizi genişletmeye ve kalite politikamızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, Rieter E90 penye ve Trützschler Harmanhallaç Tarak makineleri ile daha yüksek üretim, daha iyi kalite için üretim hattımızı geliştirdik.

Niğde Fabrikamızdaki Yeni Yatırımlarımız ile Üretim Kapasitemizi Genişletiyoruz!

Yüksek Kalite

  • Kontrollü Elyaf İşleme: Elyafın işlenmeye başlandığı noktadan itibaren Jossi ve Loptex yabancı madde ayırıcılarıyla yapılan kontroller sayesinde üretim hattına temiz elyaf girmesi sağlanıyor. Bu üretim hattının sonunda, bobin makinelerinin üzerinde bulunan Uster Quantum4 ve Leopfe Prizma son teknoloji iplik bekçileri ile iplikteki hatalar neredeyse yok denilecek seviyelere düşürülüyor.

Üstün Performans

  • Maksimum Üretim: Mevcut Rieter harmanhallaç, C70 tarak makinalarının yanında, Trützschler harmanhallaç, TC19’i tarak makinaları, daha iyi tarama ve temizleme yapmamıza imkân sağlıyor.
  • Verimlilik Artışı: Mevcut Rieter E76 Penye makinalarına eklediğimiz Rieter E90 penye makinaları %22’lik döküntü ile en iyi kalite hedef alınıyor. Parkurun devamında yer alan en son model Marzoli fitil makinalarıyla en iyi fitil ve büküm kalitesi yakalanırken, yeni sistem Rieter K48 ring makinaları aracılığıyla da kaliteli eğrilme mümkün hale geliyor. Bobinleme aşamasında dünyaca lider Murata bobin makinaları sayesinde sarımı mükemmel hatalardan arındırılmış iplik elde ediliyor.

Niğde fabrikamızdaki bu yeni yatırımlarla, yüksek verimlilik ve kalite politikamızı destekleyerek ilerliyoruz. Müşterilerimize en iyi çözümleri sunmak için modern üretim tekniklerini kullanarak zorlu çözümleri mümkün kılmaya devam ediyoruz.

Makine Teknik Özellik Linkleri:
https://tinyurl.com/yc6k22zz
https://tinyurl.com/523b3kxs
 

Gelişmeler 07 Ağu 2024