Fuarlar 16 Tem 2024

Işıl Tekstil, Premiere Vision 2024 Paris'te!

Moda endüstrisinin önde gelen fuarlarından biri olan Premiere Vision Paris, moda tasarımcılarına ilham vererek tekstil üreticilerinin en yeni kumaş ve malzemelerini sergiledikleri bir platformdur. Fuar, moda endüstrisindeki trendleri ve yenilikleri keşfetmek, yeni iş fırsatları yaratmak, moda ve tekstil profesyonelleri arasında işbirliği ve ticareti teşvik etmek ve aynı zamanda düzenlenen konferans, seminer ve atölye çalışmaları aracılığla da sektördeki en son gelişmeler ve yenilikler hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Işıl Tekstil, Premiere Vision 2024 Paris'te!

Premiere Vision Paris’e katılımcı olarak başvurmak isteyen firmaların profesyonel bir itibara sahip olmaları ve endüstride tanınmış olmaları beklenir. Sergilenen ürünlerin yüksek kalitede ve yenilikçi olması, katılımcıların moda ve tekstil endüstrisindeki en son trend ve teknolojileri takip eden ve uygulayan firmalar olmaları, geniş bir ürün yelpazesine sahip olmaları ve bu ürünleri etkili bir biçimde sergileyebilmeleri bu fuara katılabilmek için gerekli olan önemli kriterler arasında yer almaktadır. Ayrıca katılımcı olarak başvurmak isteyen firmaların çeşitli ve ilgi çekici ürün koleksiyonlarına sahip olmaları, sürdürülebilir üretim yöntemleri ve çevre dostu uygulamaları kullanmaları, geniş bir müşteri ağına ve güçlü dağıtım kanallarına sahip olmaları da beklenir. Bu kriterler, fuarın yüksek kalitede katılımcılar ve ürünler sunmasına olanak sağlamaktadır.

Işıl Tekstil tüm bu kriterlere sahip bir firma olarak 2-4 Temmuz 2024 tarihleri arasında 53. Edisyonu düzenlenen fuara bir kez daha katılarak kalite ve yenilikçiliğini tekrar sergilemiştir.

Fuarın seçilmiş ürünlerin sergilendiği ‘’Trend Area’’ adı verilen bölümü en dikkat çekici ve yenilikçi koleksiyonlardan oluşmakta olup moda ve tekstil endüstrisindeki en son trendleri ve gelecekteki yönelimleri temsil etmektedir.

Işıl Tekstil olarak 53. Edisyonda yer alan 6 kumaşımız; malzeme ve üretim süreçlerinde yenilikçi unsurlar taşıması, estetik açıdan dikkat çekici olması, renk, desen, doku ve genel tasarım öğeleri bakımından öne çıkmaları, dayanıklılık, kullanım kolaylığı, işçilik kalitesi ve yüksek kalite malzemelerden oluşması, sezonun renk, desen ve stillerine uygun olması ve ürünlerin fonksiyonel olması kriterlerinin tümünü karşılayarak kalitemizin ve yenilikçiliğimizin bir kez daha göstergesi olmuştur.

Işıl Tekstil olarak fuar sonrası geri bildirimleri değerlendirerek hedeflerimizi belirleyip trend ve yenilikleri takip ederek gerek özgün tasarımlarımızla sektöre yön vermeye, gerekse medya iş birliklerimiz ve deneyimli kadromuzla markamızın kalitesini her platformda ve globalde öne çıkarmaya devam edeceğiz.
 

Fuarlar 16 Tem 2024